Örömmel vesszük, hogy felkereste honlapunkat és megismertethetjük Önnel tevékenységeinket valamint forgalmazott termékeinket.

A Fitting-Flex Bt. 1992-ben jött létre, melynek fő profilja vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok, eszközök értékesítése. Nálunk minden megtalálható, ami a vízzel kapcsolatos: legyen szó akár egy szép fürdőszobáról, vagy egy ésszerűen berendezett kazánházról.

Kezdetben csak kereskedelemmel foglalkoztunk, ám évek óta igény szerint a tervezésben és kivitelezésben is szerepet vállalunk. Filozófiánk, hogy kedves Vásárlóink részére kizárólag magas minőségű, általunk szakmailag ellenőrzött termékeket kínáljunk mindenki számára elérhető áron. A Fitting-Flex különlegessége, hogy az otthonukat egyedül felszerelni vágyó, kézügyességgel bíró ügyfelek részére is tudunk olyan jól bevált csőrendszert ajánlani, amellyel maguk készíthetik el otthonuk szerelvényezését.
Beszállító partnereink között megtalálhatók hazánk legjelentősebb épületgépészeti cégei. Büszkék vagyunk arra, hogy polcainkon egyre nagyobb helyet foglalnak el kiváló magyar termékek: Mofém, Hajdu, Styron, Dömötör.

A cég jelenleg családi vállalkozásként működik. A Globus-házban levő, korábban üzletként működő helyiségben, ma bemutatóterem működik, mely - kérésre - nyitva áll a kiváncsi szemek előtt, így megtekinthetők a katalógusok oldalairól megismert cikkek életnagyságban. (Alföldi, KOLO, Yier Europe, BRH, Wikora)